Om Träbåtsakuten

Tycker Du att riktiga båtar är gjorda av trä ?

Då har Du kommit rätt. Du vet hur många frågor man ställs inför som träbåtsägare.
Du har kanske också en hel del tips och trix som du lärt dig under de år Du vårdat din skönhet.

Här har Du möjlighet att dela med dig av din visdom, Du har också möjlighet att själv fråga när Du har problem.

Denna sida skapades av Pelle Nordström i Luleå när han skaffade träbåt 1999. Frågorna var många och han hittade sparsamt med information när han sökte på Internet.
Ett trevande försök med en hemsida växte tack vare hjälpsamma medlemmar och blev snabbt mycket populärt med höga besökssiffror.

Idag drivs Träbåtsakuten av en arbetsgrupp med webmaster och moderatorer, ledd av Stefan Iwanowski och Anders Værnéus som tog över 2009. Vi fortsätter att utveckla och bygga vidare på Träbåtsakuten för att den skall växa och förbättras som mötesplats för alla med träbåtsintresse, oavsett bakgrund eller båttyp.

Vem som helst är välkommen att besöka Träbåtsakuten och ta del av annonser, råd och dåd. Vill man delta aktivt i forum och på andra sätt registrerar man sig som medlem. För att bli medlem accepterar man också de grundregler som anges för umgänget på Träbåtsakuten.

Vi välkomnar tips, och idéer om vad som kan göras bättre, så skicka gärna ett mail om det är något du vill framföra, till:

webmaster@trabatsakuten.nu

Annonsera

Har du ett företag med verksamhet som anknyter till träbåtslivet når Du en stor och växande del av träbåtssverige med en annons på Träbåtsakuten.
Dessutom bidrar du till att hålla Träbåtsakuten levande och därigenom göra dina presumtiva kunder mer aktiva i sitt träbåtsarbete.

Skriv ett mail så sänder vi en mall med annonsplatser och priser. Detaljer kan vi alltid diskutera.

Välkommen!

Stefan Iwanowski
 
  © Träbåtsakuten